Wild Self Love

Belichaming, Seksualiteit en Bewust-er-Zijn online traject voor vrouwen

Ik schrijf me in!

Welkom bij Wild Self Love!

Je kan nu op iedere moment inschrijven, tem eind maart 2021


Deed je eerder mee, stuur me dan een mailtje en je kan er opnieuw gratis bijzijn.


[email protected]


Dag Mooie vrouw, ik nodig je met veel plezier uit te onderzoeken, groeien en genieten in wie jij bent, als Seksuele Vrouw!

Omdat ik erop vertrouw dat iedere vrouw die daarvoor kiest, zich lekker in haar lijf kan voelen.

Omdat iedere vrouw een meer vervullende connectie met haar seksualiteit kan onderzoeken en zo haar unieke levendigheid kan gaan belichamen.

Omdat ik geloof dat wij en de wereld er deugd aan zullen hebben als we voorbij schaamte, schuld, onwetendheid, prestatie en opgelegde idealen onze innerlijke seksualiteit ontdekken, integreren en cultiveren.

Zeker in deze tijd van grote veranderingen en voor velen ook een tijd van onzekerheid, een onderdompeling in verlies en in niet-weten, kunnen we samen en op onszelf zacht krachtig centeren in ons bekken en ons hart.

Je ontvangt boeiende up-to date informatie, inspirerende oefeningen, audio's, concrete tools en thema's om bij te reflecteren. Je ontvangt de uitnodiging en begeleiding voor een holistische en vrouwelijke Mindful Masturbatie-practice waardoor je lijf en je bekken meer kan gaan bewonen.

Wild Self Love is down to earth én heeft oog voor jou als spirituele mens. Wild Self Love is holistisch en gebruikt wijsheid en kennis uit oude tradities en uit onze hedendaagse Westerse wetenschappen.

Ik kijk ernaar je te ontmoeten!

liefs, Carole




"Lieve Carole, Wild Self Love bracht me echt naar waar ik op zoek was op dit moment in mijn leven. Mogen voelen dat er in seksualiteit zoveel meer mogelijk is dan ik dacht. En misschien ook vooral de Self Love (of dat nu masturbatie is of gewoon van jezelf houden) helemaal uit de taboe sfeer halen. Als idee voelt het nu heel natuurlijk. In de praktijk heb ik al kleine stapjes gezet. Voelt het vooral als een uitnodiging om er steeds meer in te gaan ontdekken, levenslang."

-Heleen-

"Toen ik de uitnodiging in mijn mailbox kreeg, begon ik spontaan te lachen van plezier. Dit was een ideaal cadeau voor mezelf! ik had mijn lichaam al te lange tijd links laten liggen. Nu zie ik, niet alleen heeft het een nieuwe wereld voor mij geopend, maar heeft het mij ook richting gegeven. Wellicht zat een nieuw project al klaar om geboren te worden, maar de inzichten hebben me net dat duwtje gegeven om mezelf neer te zetten. Het was iedere sessie weer thuiskomen in mezelf en genieten, ook al werden er soms pijnlijke stukken aangeraakt. Carole is een fantastische coach op dat vlak! Nu de sessies afgelopen zijn, blijf ik cadeautjes ontvangen. Het ontdekken stopt gewoon niet meer. Ik volg mijn plezier. Bottomline: Wat een heerlijke onlinecursus en wat een heerlijke vrouwen zijn wij!"

-Anouchka-




Dit online traject is er voor jou als je

  • bewust-er wenst te zijn over je patronen in het thema van belichaming en seksualiteit
  • verlangt naar intiem contact met je (seksuele) lichaam
  • in deze tijden van grote veranderingen wil leren en blijven voelen, je innerlijke kracht wil erkennen en van daaruit deze diep transformerende tijd wil leven.
  • de behoefte voelt te ontspannen en te genieten in en van je vrouwelijke lijf
  • op een veilige manier wenst thuis te komen in je bekken
  • je seksuele vrouw-zijn beter wil leren kennen. Voorbij schaamte, schuld en de opgelegde beelden uit opvoeding, geschiedenis en cultuur.
  • een zacht krachtige relatie wil met het thema (solo-) 'seksualiteit'
  • de zorg voor je levendige lichaam erkent als belangrijk in de zorg voor onze prachtige aarde
  • Mindful Masturbatie als practice wenst te exploreren vanuit een zelfgekozen intentie (zonder dat er ook maar iets moet!).

Wild Self Love is er voor iedere vrouw tussen 21 en 121. Ongeacht je lichaamstype en relatie-status. Ongeacht je religie, je seksuele voorkeur en je seksuele ervaring!


Welkom zoals je bent!


Voel je het kriebelen én twijfel je of Wild Self Love het juiste is voor jou?

Heb je vragen?

Stuur me een mailtje of bel me en ik kijk heel graag mee of dit traject nu het juiste is voor je!

[email protected] - 00 32 486 345 833 (ma-vrij 8u en 18u)


 

'Keep some room in your heart

for the unimaginable.'

-Mary Oliver-

Wild Self Love brengt je

  1. inzichten in hoe je gedachten rondom intimiteit, relaties en het leven je seksualiteit beïnvloeden.
  2. het belang van je hele lichaam.
  3. intiem zijn met jezelf, op jouw tempo, binnen jouw grenzen.
  4. oefenen in luisteren naar wat je lichaam je vertelt.
  5. praten met en luisteren naar je hart en je baarmoeder.
  6. up to date Sexy anatomie van je bekken en je orgasmes.
  7. leren over 'Zelf-Mapping' van vulva, vagina, cervix en anus (je kiest zelf wat voor jou interessant is!).
  8. nieuwe mogelijkheden in ontspanning en (orgastisch) plezier.
  9. leren en oefenen in ontspannen opwinding.
  10. educatie over het verschil tussen een piekorgasme en orgastisch-Zijn.
  11. bewust gebruik maken van adem, klank, beweging en aanraking.
  12. info over Vulva-steaming. Wat is het, waarom je het zou doen en hoe je eraan begint.
  13. info rond littekenweefsel veroorzaakt door trauma, stress, operatie, geboorte, ... én zelf-littekenweefsel-remediatie
  14. toestemming en inspiratie om 'seksualiteit' op je eigen authentieke wijze te gaan invullen en beleven.
  15. begeleiding en tips bij het opstarten van jouw Mindful Masturbatie-practice en hoe deze te gebruiken voor de intentie die jij kiest.


Je ontvangt

super boeiend en up-to-date materiaal over je vrouw-zijn, je zenuwstelsel en je seksuele lijf

Op je eigen tempo ga je op onderzoek, ondersteund en geïnspireerd door het aanbod.

In de geheime FB groep heb je alle ruimte om te delen, vragen te stellen aan de andere vrouwen en elkaar te inspireren.


LIVE VIDEO

Bij iedere week, behalve week 4 en 6, is er een opname van een live video. Deze video's werden tijdens de vierde live editie in september-november 2020 opgenomen. Je ontvangt daarin steeds een oefening/meditatie/visualisatie en introductie van het thema van die week.

-

AUDIO

Per week een audiobestand met een Wild Self Love oefening (tussen 10 en 40 minuten)

-

UITGEBREIDE SCHRIJFSELS

Boeiende inspirerende info over het thema van de week.

Te lezen als een boek. Voor bij je bed.

Of om af en toe vast te nemen, stukjes uit door te lezen.

Voor educatie, reflectie, inspiratie.

Geïllustreerd met persoonlijke ervaringen en ervaringen in het werken met 100-en vrouwen in binnen en buitenland.

-

UITNODIGINGEN

Per week zijn er 4 uitnodigingen om te doen. Naar gelang je tijd, energie en focus kies je wat je wil gebruiken. Het zijn uitnodigingen, geen verplichtingen. De meeste vrouwen hebben al vaak het gevoel dat ze veel 'moeten', dat er altijd wel iets te doen is. Iedere Wild Self Love-stap is een grote, dus ik nodig je uit tot kwaliteit in dit online traject, niet in kwantiteit.

-

EXTRA LINKS

Met extra links naar interessante websites, boeken, filmpjes,... zodat je naar jouw keuze en behoefte een thema nog specifieker kan onderzoeken.

-

LIVE ONLINE CIRKELS

Samen Zijn online, in een kring van vrouwen die ook kozen voor het Wild Self Love avontuur.

Net zoals in een live cirkel zijn we samen. Er zal meestal een geleide oefening/meditatie zijn, een deelmoment en een moment om je vragen te stellen.

Deze cirkels zijn hartverwarmende momenten van verbinding, zeker een aanrader als je tijdens het traject ook in contact wil zijn met andere vrouwen die net als jij Wild Self Love onderzoeken en leven.

Kan je er niet live bijzijn, no worries, dan kan de audio opname herbeluisteren in het platform onder 'INTRO nov 2020-april 2021'

7 december 19u30 - ong 20u30

18 januari 2021 19u30 - ong 20u30

8 februari 2021 19u30 - ong 20u30

15 maart 2021 19u30 - ong 20u30

19 april 2021 19u30 - ong 20u30

-

Bonus - FB GROEP

Het traject doe je alleen en toch zijn we sterk verbonden deze weken en maanden. Je kiest zelf hoe privé je bent of hoe je ook gebruik maakt van de FB groep, de gedragenheid van een grotere groep vrouwen.

Vind je het fijn om de andere vrouwen te leren kennen via onze geheime FB groep, heel welkom! We creeëren een warme en veilige bedding, waarin je kan delen, inspireren, vragen stellen, je reflecties laten horen en meer.

Samen-Zijn kan hier tijdens jouw Wild Self Love.

-

Bonus - WILD SELF LOVE INTERVIEWS

Exclusieve interviews met inspirerende vrouwen over 1 of meerdere thema's van het traject. Vrouwen die persoonlijk en professioneel verbonden zijn met het thema seksualiteit en gepassioneerd andere vrouwen hierin begeleiden. Ik heb het geluk gehad de meeste van hen ontmoet te hebben, kort of lang. Ze hebben me één voor één geraakt in wie ze zijn en wat ze brengen. PS. Alle, op één na, zijn Engels gesproken.

met
Betty Martin (founder van Wheel of Consent en Schoof of Consent)
Carly Rae (founder van WombMama op Insta en fantastische womb-lichaamswerkster)
Amanda Porter (lesgever in Arvigo®Therapy)
Louise Mazanti (mede schrijfster van 'Real Sex' het boek en co founder van Psycho Sexual SomaticsTherapy)
Olivia Bryant (founder van het online programma Self:Cervix)
Hilary Lewin (lesgever in Arvigo®Therapy)
Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer (co-founders of Red School en schrijfsters van 'Wild Power')
Claudia van het Kaar (Borst-experte en founder van Centrum voor vrouwen)


week 1. Own your Story

week 2. Belichaming

week 3. Je hart en je baarmoeder

week 4. Sexy anatomie

week 5. Sexy anatomie - deel 2

week 6. Integratie week

week 7. Een vrouwelijke holistische visie op Mindful Masturbatie

week 8. Ademen en Klanken

week 9. Aanraken

week 10. Bewegen en extra tools om je seksuele gezondheid te ondersteunen

week 11. Dance and Own your dance

 

Dag mooie Vrouw, het is met passie en plezier dat ik je meeneem in deze Wild Self Love. Zelf kom ik van ver! Mocht je me gezegd hebben 12 jaar geleden dat ik DIT zou gaan be-leven, ik had het niet geloofd.

Schaamte, onzekerheid, schuld, weinig financiële stroom, lage vitaliteit, geen communicatie in bed, moeilijke relaties,... allemaal bekenden voor mij.

Ik heb me lang verstopt, ook in seksualiteit. Vond het heel moeilijk te weten wie ik werkelijk was, waar m'n passie zat.

Mijn (seksuele) lichaam was een onveilig plek voor me. Veel complexen over de buitenkant en onveilig in de binnenkant.

Het is zo'n 12 jaar geleden dat ik de stap zette om 'seksualiteit' te gaan onderzoeken. Mega spannend en kwetsbaar was dat!, wel had ik genoeg van wat er al was; vastzittende relaties, niet durven praten, moeite met grenzen, weinig intimiteit in seksualiteit, moeite met authentieke communicatie, weinig vervullende jobs, ...

Een openbaring om te ontdekken dat er veilige manieren bestonden om steeds meer thuis te komen in m'n bekken. Seksuologisch Lichaamswerk was daar een belangrijke begeleiding in voor mij. Mindful Masturbatie, wat me in eerste instantie, heel erg afschrikte, werd een geliefde practice die ik nog steeds verder blijf ontwikkelen en gebruiken.

Het brengt me in mijn lijf, in het hier-en-nu, het geeft me een diep gevoel van hoe het met me is, het ondersteunt met in verder groeien en meer echtheid. Mindful Masturbatie als practice en al wat het me bracht, zachte kracht, diep voelen, meer vrijheid in rauwe eerlijke expressie stroomt door in mijn liefdesleven en dagdagelijkse leven. Het herinnert me dat ik mijn verantwoordelijkheid kan opnemen voor de seksuele vrouw die ik van nature al ben (zoals jij!).

Het is een 'tool' die ik ongoïng en creatief kan blijven inzetten, niet omdat ik niet goed genoeg ben, wel omdat het een ode is aan mijn natuur en een cadotje aan de wereld.

Bijna 200 vrouwen deden mee aan Wild Self Love en hun feedback en reacties bevestigden de waarde van het traject. En dus HOPLA (een woord waar m'n opgroeiende zonen vaak mee lachen als ik het thuis gebruik) hier gaan samen op avontuur.

Omdat het kan én mag!

De wereld heeft behoefte aan vrouwen die diep voelen, lekker in hun lijf zitten, écht wijs praten, hun bekken bewonen en zichzelf zien en eren voor wie ze werkelijk zijn.

Zeker nu, in deze periode van grote veranderingen, waarin het uit elkaar vallen, het afbrokkelen, de dood zich op vele verschillende manieren laat zien, is er de grote uitnodiging dat we er ZIJN, in onze volheid, in onze kracht.

Misschien schrijf je je in voor jezelf, helemaal voor jouw Wild Self Love. Misschien onrechtstreeks voor je partner relatie, voor je relatie met de aarde, of voor je relatie met je kinderen.

Uiteindelijk zijn ze allemaal met elkaar verbonden en het doet m'n hart en ziel enorm dansen als we er met velen kiezen voor Wild Self Love en het bewust Zijn dat het ons en onze geliefden en onze omgeving zal brengen.

Wild Self Love voor jezelf en de wereld! Een ode ook aan de aarde die ons oproept om tot actie te komen, vanuit een vrouwelijke visie.

Het is mijn eer om je hierbij te mogen begeleiden.

Tijdens het hele traject deel ik ook over mijn uitdagingen en avonturen in Wild Self Love. Over de messy stuff, het vallen en opstaan, de heftige intensiteit, het gewone dagdagelijkse en over de extase en het genot.

Hier vind je alvast extra info over m'n achtergrond en opleidingen.

Vanaf nu kan je inschrijven en op je eigen tempo deelnemen.

Deed je al een keer eerder mee, stuur me dan een mailtje op [email protected] en dan krijg je gratis toegang! Veel vrouwen vinden het een waardevolle en mooie verdieping om er telkens opnieuw bij te zijn en bewust aandacht te geven aan hun lijf, seksualiteit en bewust zijn.

Wat heb je nodig?

  • computer en internetverbinding
  • mailadres
  • een FB account als je wenst deel te nemen aan de geheime groep
  • jezelf, zoals je bent!
  • 2u a 3u per week, op naar jouw gekozen momenten
 


jij en je lijf

jij en je seksualiteit

alleen en verbonden

"Kei mooi traject en zo waardevol. Ik heb dingen van mijn lichaam ontdekt die ik nog niet wist. Anatomisch is mijn kennis vergroot (Zit mijn baarmoeder daar? En mijn plasgaatje daar?) Ik ben mij bewuster geworden van mijn lijf, waar er spanningen zitten. Ik raak het veel bewuster aan, voel dat mijn lijf duidelijk haar grenzen heeft, wonderbaarlijk vind ik dat. En mijn manier van seksualiteitsbeleving is langzaam aan het veranderen. Dankjewel Carole.

- Lena -

"Heel compleet programma, éénvoudig toepasbare oefeningen, zeer persoonlijke aanpak waardoor ik me echt persoonlijk ondersteund voel door Carole. Inspirerend en Empowering!

- Marlies -

Hallo Carole, wat je doet is enorm waardevol. Ik heb begin 2019 het traject gevolgd en vrouw vrouw vrouw, wat gun ik alle vrouwen Wild Self Love! Wat een verrijking van mijn leven!!! Zelfkennis!!! Leren over mijn vrouwenlijf en seksualiteit. Over de kracht van belichaming, sexy anatomie, zelf consent, hoe doe je dat nou Mindful Masturberen én ook heel belangrijk 'Own my story'. Je brengt dit alles én nog veel meer op verschillende fijne, duidelijke en behapbare manieren. 11 weken lang, wekelijks een schat aan inspiratie en gedegen informatie waar ik op eigen tempo en op mijn eigen manier net dat uit kan kiezen wat op dat moment echt kloppend voelde. En alles in een veilige setting, voor het voor me mogelijk was echt te groeien in het zijn van een seksueel levendige vrouw! Ik ben blij dat ik mezelf Wild Self Love cadeau heb gedaan, het verrijkt mijn leven en ik gun het iedere vrouw. Nogmaals dankjewel Carole!

- Marian -

 

'The female body was designed as

a source of fertility, movement,

strength,

well-being and pleasure.'

-Christiane Northrup-

Veelgestelde vragen


Wat als ik er niet live kan bijzijn tijdens 1 van de 5 live momenten?
No worries! Van de meer dan 150 vrouwen die al meededen tijdens de eerste edities, waren er veel die er niet iedere live konden bijzijn. Best veel ook die geen enkele keer live mee konden volgen, bv. door werk of andere bezigheden. Je ontvangt zoiezo de dag nadien de audio-opname en kan dan kijken op een moment die wel voor je past.
Wanneer sluit het traject en kan ik nadien nog gebruik maken van al het materiaal?
Deze Wild Self Love sluit eind april 2021. En Yes! De video's, audio's, schrijfsels, interviews,... zijn allen downloadbaar. Check dat je alles gedownload hebt voor eind april, dan is het levenslang bij jou. Regelmatig vragen vrouwen me achteraf dat ik ze nog materiaal kan toesturen, omdat ze het niet gedownload hebben, en dat is veel werk, dus kies ik voor om dat niet meer te doen. Zeker tijd voor nemen dus!
Hoeveel tijd per week heb ik nodig?
Reken 1,5 a 3 u per week.. Meer als je er dieper in wil duiken. Het belangrijkste om te kunnen volgen is de wekelijkse video, die ong. 1u duurt. Heb je meer tijd, dan kan je de audio met de oefening gebruiken. Daarna de Schrijfsels van die week doornemen. Naar eigen behoefte vul je dat aan met 1 of meer van de extra uitnodigingen en het bonus interview. En/of een moment in onze geheime FB groep. Laat Wild Self Love geen extra 'moeten' zijn deze 11 weken, wel een zacht krachtige uitnodiging om je Zelf Liefde op een belangrijke plaats te zetten.
Kan ik opnieuw en gratis meedoen bij de volgende vijfde editie?
Ja Zeker! Als er een vijfde editie komt, kan je vrijblijvend en gratis opnieuw meedoen. Mindful Masturbatie als practice is heel boeiend als je het regelmatig herhaalt. Bovendien verander jij en je (seksuele) lijf voortdurend. Er spelen constant innerlijke en uiterlijke cycli met je lijf, je hart, je hormonen en meer. Het is super interessant om Wild Self Love nog een keer mee te doen op een andere moment, je seksualiteit steeds opnieuw en anders te leren kennen en te integreren in wie je bent. Vrouwen die twee keer of meer mededen hadden prachtige inzichten, ervaringen en integraties! Dit is de vierde editie en is er nu nog geen vijfde keer gepland. Mogelijks wordt dit de laatste, die beslissing laat ik nog verder mijmeren totdat het me helemaal duidelijk is.
Wat als ik niet tevreden ben over Wild Self Love?
NIEUW: Niet tevreden-geld terug-garantie! Door in dit traject al veel vrouwen begeleid te hebben, kan ik met een blij hart zeggen dat het meer dan zijn investering waard is. Prachtige feedback overtuigde me om deze garantie aan te bieden. Ik wil dat je waard krijgt voor je geld, dat je kostbare tijd en energie goed besteed worden. Een modern vrouwenleven is vandaag al meer dan druk genoeg. Ik droom van een wereld vol vrouwen die zich lekker in hun vel voelen en heerlijk comfortabel zijn met hun seksualiteit. En wat mij betreft ben jij er daar één van! Doe je mee en zeg je na de 11 weken, dit was het helemaal niet waard, contacteer me dan per mail. We overlopen de 11 weken, we kijken naar wat het materiaal voor je betekent heeft. Tuurlijk wil ik wel dat je alles meedoet, dat je er tijd in hebt gestoken (net als ik bij het creëren en onderhouden van het programma), dat je Wild Self Love een mooie eerlijke kans hebt gegeven. Als dan nog blijkt dat je het de centen niet waard vond, dan betaal ik je heel graag terug (min de administratiekosten). Wil je meer details hierover, voordat je je inschrijft, gelieve me een mailtje te sturen en ik bekijk het graag met je!

Ik schrijf me heel graag in voor Wild Self Love.



 

"De beste lessen ooit."

- Hilde -


"‘Wild self love’ begon voor mij op een moment dat ik wanhopig met de handen in de haren zat. Hoe moest het nu verder in mijn relatie met mijn seksualiteit? Ik was geblokkeerd en besefte dat ik mijn eigen behoeften niet ontdekt had en alleen maar ten dienste gestaan van het plezier van mijn partners. Ik had geen idee hoe hieraan te beginnen.

Toen ik de mail van Carole kreeg met de uitnodiging voor het online traject van wild self love heb ik niet getwijfeld. Mijn hele lijf zei JA.
Stap na stap begin ik mijn lichaam en begeerten te herontdekken. Meestal vanuit stille aanwezigheid in mijn lichaam. Soms onstuimig en sexy. Maar altijd alleen, in mijn eigen ruimte op de zetel of voor de spiegel. Die veiligheid heb ik nodig. En dat niet-moeten.
Het word duidelijker wat ik nodig heb en dat doet me ontspannen in mijn relatie.
Ik ben intiemer met mezelf geworden. Het is tot me doorgedrongen dat dit de basis is. Een goede kennis en aanvoelen van mijn lichaaam doet mij meer genieten.
Carole deelt zo’n rijkdom aan informatie en expertise dat ik regelmatig enkele weken pauze neem om te integreren wat ik net allemaal gelezen, gevoeld en ontdekt heb.
Hoe uitnodigend, veilig en gul kan een vrouw zijn? Dat is Carole.
En ik gun iedere vrouw haar levendige & liefdevolle begeleiding.

- Yala -